Vissza a főoldalra

Itt hetente lesznek friss hírek!

Heti friss:

A víz alatt folytatódik az Avatar

 A víz alatti világban folyatódik az Avatar, és a nézők csodálatosan szép képekre számíthatnak – árulta el Michelle Rodriguez, az eredeti film egyik szereplője.

A színésznő azt egyelőre nem tudja, játszik-e majd az Avatar 2-ben is, de mint elmondta, nagyon szeretné, ha James Cameron, a 3D-s film rendezője legalább a forgatásra meghívná.
A Titanic Oscar-díjas rendezőjének nagy szerelme a víz alatti filmezés. Legutóbb a Sanctum című 3D-s, tengermélyi barlangrendszerben játszódó kalandfilm produkciós feladatait vállalta.
Rodriguez csütörtökön új filmje, A Föld inváziója – Csata: Los Angeles című sci-fi promóciója kapcsán beszélt az ugyancsak a jövőben játszódó Avatarról.
A Föld inváziója és a Sanctum című produkciókat március 17-től forgalmazzák a magyar mozik.

Régebbi hírek:

Sam Worthington támogtja a hazáját

Az Avatar sztárja egy kisebb vagyonnal támogatja az árvíz sújtotta Ausztrál polgárokat, akik elveszítették az otthonukat.
Sam Worhington, az Avatar sztárja Ausztráliából származik, ezért feladatának érezte, hogy lehetőségeihez mérten segítse az árvíz sújtotta településeket. A déli kontinensen történelmének legnagyobb árvize pusztít, a színész pedig 50.000 dollárt adományozott a rászorulók javára.

James Cameron a Mariana-árokba merül az Avatar folytatásainak forgatása miatt

James Cameron egy ausztrál tervezőt kért meg a merülő kapszula megépítésével, amely képes lenne akár 11034 méterre, Mariana-árok aljára merülni. Az Avatar és Titanic sikerfilmek rendezője ugyanis az óceán legmélyebb pontjára tervezi legújabb három dimenziós filmjének forgatását.

A Mariana-árokban forgatott felvételek az Avatar folytatásához készülnének, a Csendes-óceán legmélyebb pontja így Pandora nevű kitalált óceánnak nyújtana valóságos hátteret.

Cameron új tervével valószínűleg megnyeri  a 10 millió dolláros X-díjat is, amelyet a Trieszt merülésének 50. évfordulójára tűzek ki.

James Cameron forgatja az Avatar 2.és 3. részét

Ismét filmvászonra kerül a nagy sikerű Avatar című film, de ezúttal két újabb résszel bővelkedik. A második és harmadik részt egyszerre veszik fel. Már korábban is lehetett tudni, hogy lesz folytatása a világot rengető James Cameron filmnek. A rendező megerősítette, hogy a folytatások nem fognak visszavenni az első rész okozta vizuális orgiából, valamint tovább kívánja finomítani a karakterek és Pandora világának, történelmének kidolgozottságát. 

Elég nagy szerepe volt a sikerben a nagyszerűen megalkotott világnak és a folytatások nagyszerű alapot adhatnak arra, hogy körbejárjuk és betekintést nyerjünk még jobban a Pandora bolygó mély életébe. A folytatások aligha lesznek költségesek, hiszen a 3D-s technológia már meg van hozzá.

Ismét visszatérnek karaktereiknek megfelelően Sam Worthington (Jake Sully), Zoe Saldana (Neytiri), ezenkívül még Stephen Lang-et (Miles Quaritch) és Sigourney Weaver-t (Dr. Grace Augustin) is láthatjuk ismét a vásznon.

Kíváncsian várjuk, hogy ismét sikerül-e maradandó alkotást tálalnia a nézők elé Cameronnak. Becslések szerint a második rész 2014 végére, a befejező rész pedig 2015-ben kerülhet a mozivászonra.

 

Novemberben jelenik meg az Avatar Special Edition DVD

2010.november 17-én jelenik meg Magyarországon az Avatar Special Edition DVD. A DVD 3 lemezes lesz igényes kialakítással. Az itt látható DVD előzetesből amit megcsináltam magyar feliratosra mindent megtudhatsz a DVD "csomag" tartalmáról . Az előzetesben az amerikai megjelenés időpontját láthatod ez nem a magyarországi időpontja.( Amint azt már említettem nálunk 2010.november 17-én lesz a megjelenés.)


Avatar Spesial Edition DVD előzetes magyar feliratos saját

Augusztusban újra a filmvászonra kerül az Avatar

Az Avatart a hét hónappal ezelőtti bemutatója óta még mindig látni lehet néhány moziban. Ám az Alice Csodaországban márciusi megjelenése óta mintha kiütötte volna James Cameron kék szereplőit a 3D-s mozikból.

Mindez augusztus 27-én megváltozik, nyár végén az Avatar visszatér. A Fox stúdió ugyanis bejelentette, hogy a filmet kizárólag a digitális 3D és az IMAX 3D mozikban játsszák majd, plusz a nézők nyolc, eddig soha nem látott jelenetnek lehetnek tanúi.

Avatar special edition magyar feliratos előzetes (Ezt a videót én csináltam magyar feliratosra.


Avatar special edition plusz jelenetek 


Avatar special edition magyar feliratos előzetes ( saját verzió)